Spring naar inhoud

De Sunset buscamper

De Sunset camper is ontworpen voor mensen die van vrijheid en gemak houden. Vakmanschap, design en kwaliteit zijn factoren waarin de Sunset camper zich onderscheidt. Tevens kiezen we voor de Mercedes Benz Sprinter  deze auto staat voor degelijkheid en kwaliteit. De cabine is heel ruim, rondom goed zicht, luxe stoelen en het stuur en de pedalen zijn zo geplaatst dat het rijden eender is als het besturen van een personenauto. MB Sprinter

De Sunset buscamper

313 cdi

De Sunset buscamper is ingedeeld met oog voor detail en voorzien van alle comfort.

Uniek is het vaste bed, dwars achterin geplaatst, met een breedte van 150 cm en een lengte van 210 cm over een breedte van 110 cm! Deze lengte van het bed bereiken we door een extensie naar buiten te schuiven (volledig afgesloten van de buitenwereld en geisoleerd) De polyether matras van 14 cm dik in combinatie met de lattenbodem een garantie voor comfortabel slapen. Onder het bed is een grote bergruimte die zowel langs binnen als langs buiten te bereiken is. Het zitgedeelte in combinatie met de cabinestoelen biedt plaats voor vier personen.
Het keukenblok heeft veel bergruimte en is voorzien van een grote koelkast met vriesvak. Het aanrecht met een tweepits gasfornuis en spoelbak is ruim bemeten.
Het toilet (C223s van Thetfort) staat op een lineargeleiding onder het vaste bed. De toiletruimte is middels een rolgordijn af te sluiten. Door deze opstelling en het slim ingedeelde keukenblok biedt de camper verrassend veel leefuimte. Verder hebben we gekozen voor de originele bijrijdersbank in het woongedeelte te plaatsen en zijn de luxe comfortstoelen met armleuningen eenvoudig te draaien. Een garantie voor comfortabel zitten. De ruime tafel is voorzien van een onderblad wat naar de passagiersstoel is te draaien. De Sprinter heeft een stahoogte van 192 cm.

Naast de praktische indeling kiezen we voor mooie en functionele materialen die een bijzonder uiterlijk aan de buscamper geven.

De limited edition is uitgevoerd met o.a.:
VarioHeat van Trumatic; elektronisch gestuurde hete luchtverwarming;
trumatic 5l-Boiler op 12 V en lichtnetspanning tevens verwarmd de boiler het water als de verwarming is ingeschakeld;
Zuivere sinus omvormer 12 V/230 V
Victron acculader 12 V /30amp/h;
145 Amp/h huishoudaccu, met accubewaking en intelligente scheiding;
140 W daglichtpaneel met laadstromregelaar;
Votronic huishoudpaneel;
85 liter schoonwatertank in de auto;
65 liter vuilwatertank onder de auto;

De ruimte is optimaal benutwarm- en koud stromend water middels een 18 l/min dompelpompsysteem;

toilet Thetfort C223s (elektrisch spoelen);

groot keukenblok met tweepitsgasfornuis en spoelbak;
80l-Waeco compressor koelkast waarvan 10 liter vriesvak;
tweepersoons bed dwars achterin geplaatst met een breedte van 1.50 m en middels de bedextensie een lengte heeft van 2.10 meter;
de achterdeuren zijn door een vaste wand gescheiden van het slaapgedeelte;
alle ramen in origineel privacyglas waarvan een schuifraam in het zitgedeelte;
groot dakvenster van 50 x 50 cm van Gebo;
grote bergruimte onder het bed van ca. 1.8 breed x 1,4 diep x een hoogte van 0.8 meter;
de bus is geïsoleerd met 2 cm dik isolatiemateriaal van Xtrem (geen vochtopname) en zijn de koude bruggen zoveel als mogelijk opgeheven middels Alufolie; De camper is geheel zelfvoorzienend en winterhard.