Spring naar inhoud

Voorwaarden verhuur

 

• De verhuurperiode loopt van vrijdagmiddag na 15:00 uur tot uiterlijk vrijdagmorgen 10:00 uur. Tenzij anders afgesproken.
De verhuurperiode is minimaal een week. In het laagseizoen is het mogelijk een aantal dagen (weekend) te huren. Dit doen we alleen last-minute.

• Per week is tot 1500 kilometer rijden vrij, daarboven wordt € 0,25 per kilometer in rekening gebracht.

• De kampeerauto is verzekerd tegen Wettelijke Aansprakelijkheid en volledig casco en is er een rechtsbijstands- en een inzittendenverzekering afgesloten. Bij schade waardoor de kampeerauto niet meer kan rijden, is eventuele repatriëring van de kampeerauto inclusief een daggeldvergoeding of vervangend vervoer geregeld. U hoeft daar dus geen aparte WegenwachtEuropaService voor af te sluiten.

• De waarborgsom bedraagt € 750,-- en dient voor vertrek te zijn voldaan per bank of contant. Indien bij inspectie niets is gebleken van enige schade, vermissing van of vernieling van de kampeerauto en/of inventaris wordt binnen twee weken na het einde van het huurcontract de waarborgsom teruggestort op de rekening van de huurder.

• De huursom wordt in twee termijnen betaald, 50% bij reservering en 50% 4 weken voor vertrek.
Wilt u binnen een termijn van acht weken huren dan betaalt u de volledige huursom bij reservering.
Bij annulering is de huurder de volledige huursom verschuldigd.

• Bij overschrijding van de huurperiode wordt per dag (of dagdeel) extra boven de dagprijs een boete van € 125,- in rekening gebracht. Daar het doorgaans niet mogelijk is de volgende huurder een vervangende auto ter beschikking te stellen, kan deze gedupeerde slechts aanspraak maken op restitutie van de verloren dagen. Indien door overmacht de gereserveerde kampeerauto niet kan worden geleverd, zal de verhuurder zijn uiterste best doen om voor een vervangende kampeerauto te zorgen. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleent.
Het eerder terugbrengen van de gehuurde kampeerauto zal niet tot restitutie van de huursom tot gevolg hebben.

• De bestuurder moet minimaal 27 jaar en minimaal drie jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B.

• Huisdieren is in principe niet toegestaan; vraagt u naar de mogelijkheden. Verder is roken in de kampeerauto niet toegestaan.

• De kampeerauto wordt door u zelf schoongemaakt. Is naar onze mening hieraan niet voldaan, dan zullen er schoonmaakkosten in rekening worden gebracht. Eventueel reinigen wij voor u de kampeerauto binnen en buiten incl. watertanks en toilet voor € 100.

• Het schoonmaken door de huurder gebeurt niet in een wasstraat, niet met een hogedrukreiniger of agressieve schoonmaakmiddelen c.q. schuurmiddelen.

Alleen de algemene huurvoorwaarden behorende bij het contract en getekend door beide partijen zijn bindend.