Spring naar inhoud

Sunset concept Volkswagen Transporter in andere handen

Ons unieke concept op basis van de VW Transporter gaat binnenkort over in andere handen.

 Er is een partner gevonden en opgeleid die ons concept zal doorzetten. Naast het bouwen van deze VW Transporter zal de verhuur hier ook worden doorgezet.

 Sunset campers blijft voorlopig nog betrokken bij de aanloopfase.

De andere activiteiten zoals o.a. de bouw en de verhuur van de MB Sprinters blijft in handen van Sunset campers.

 We houden u middels deze nieuwspagina op de hoogte van de ontwikkelingen.

 Het unieke van dit model is dat er dwars achterin een vast bed is gesitueerd met een breedte van 140 cm en lengte van 200 cm. De lengte bereiken we net als bij de Sprinters door een extensie naar buiten te schuiven (volledig afgesloten van de buitenwereld en geïsoleerd). Het bovenbed (120 x 190 cm) is voorin het hefdak gesitueerd. Je kunt op deze manier heel eenvoudig via het vaste bed naar boven.
Verder een prima 12 cm dikke matras in Sg 40 polyether in combinatie met de lattenbodems garantie voor een goede nachtrust. Bij de schuifdeur is een tweezitsbank geconstrueerd welke goedkeuring heeft van de RDW. Wat vier personen op kentekenafgifte geeft.
De camper is zo geconstrueerd dat de complete bedden eenvoudig zijn te verwijderen. De tweezitsbank is in de lengte van de auto verschuifbaar en eenvoudig te (de)monteren, zodat wanneer er maar met twee personen gereisd wordt je meer bewegingsvrijheid hebt.

Het keukenblok is zo ontworpen dat je - in tegenstelling tot de VW California - er staand gebruik van kunt maken. Verder een vast toilet (Thetford C 223) wat op een slede van onder het bed is te schuiven.


Wilt u meer weten over deze unieke indeling en/of wat we voor u kunnen betekenen, bel dan naar: 06 12086919 of mail naar:  info@sunsetcampers.nl