Spring naar inhoud

Plaatsen van de keuken L3, H3

Inmiddels is de keuken geplaatst. Doordat de lengte (L3) van de Sprinter toch ruim 1 meter langer is hebben we voor het aanrecht ruim 40 cm meer. We hebben op verzoek van de klant de ruimte opgevuld met een aantal lades. De lades hebben geleiders gekregen met het duw/springmechanisme om ze te openen. Verder is er een kleine compressorkoelkast geinstalleerd waardoor hierboven ruimte overbleef voor nog twee lades.

De opstelling in de werkplaatsHet aanrechtblok opgesteld in de werkplaats, gereed om bekleed te worden met geborsteld aluminium. Rechts zijn de geleiders te zien met het duw/springmechanisme. Het aanrechtblok is opgebouwd uit berkentriplex en de ronding is gemaakt van buigtriplex.

Isoleren

Isoleren voordat het aanrechtblok wordt geplaatst. Het gat voor de ventilator moet er nog ingemaakt worden. Hier komt de ventilator in die zodra de temperatuur achter de koelkast boven de 40 graden komt, ingeschakeld wordt. De warme lucht wordt weggeblazen richting de holle ruimte's van de carrosserie.

Aanrechtblok opgesteld

Het aanrechtblok opgesteld in de camper en bekleed met de alu-plaat.

Keuken geplaatst

Keuken volledig geinstalleerd. De kantstukken waar de bovenkasten inkomen zijn pasgemaakt en geplaatst.

Keuken is compleet

De keuken heeft een tweepitsgasfornuis met piezzo ontsteking. Achter het gasfornuis is de geborsteld aluminium plaat te zien met deels de beschermfolie er nog op. De wasbak is ook met een glasplaat uitgevoerd waardoor het aanrechtblad strak oogt.