Spring naar inhoud

Keuring RDW

Middelburg 10 januari

De auto voor Miks en Mathieu is vandaag gekeurd tot kampeerauto. De rit naar Roosendaal was een feestje; rijden als een speer, niets horen van de inbouw en nauwelijks windgeruis.

De keuring ging vlot. Er wordt tegenwoordig niet meer met een rolmaatje van alles gemeten en gecontroleerd. Het certificaat voor de extra zitplaatsen werd nog even nagekeken maar was natuurlijk al goedgekeurd door de RDW in Zoetermeer. Bij de douane de papieren ingeleverd voor de te betalen BPM en klaar.Keuring bij de RDW in Roosendaal

Inmiddels hebben we de draad weer opgepakt aan de camper voor Annelies en Cees.

Er moeten nog wel een aantal punten worden gedaan aan de camper voor Miks en Mathieu. maar dit gaat goed komen. Zo is de stoffeerder op bezoek geweest die een hordeur gaat ontwerpen en maken voor de Sprinter die hopelijk handig gaat werken.

Miks en Mathieu wilden een buitenlamp die s' avond goed licht geeft maar niet zo'n smerige lamp zoals op de meeste campers en caravans. Dit was nog niet eenvoudig, maar we zijn de uitdaging aangegaan en zie hieronder een heftige buitenlamp die je niet ziet! De volgende foto laat het resultaat zien.

Robuust best wel stoer

Ledstrip volledig geïntegreerd in het venster