Spring naar inhoud

Complete inrichting inclusief aanpassingen invalide

Vandaag weer een klant blij gemaakt. Een nieuwe Sprinter 316 cdi, automaat. Inclusief aanpassingen voor invalide. Zo gaat o.a. de scootmobiel mee op vakantie.
Er kwam nog heel wat bij kijken. Het vaste bed moest hoger en door de oprijbrug ook verder naar voren geplaatst worden. Hierdoor kwam er toch heel wat bij kijken om er een praktisch geheel van te maken.

De klant was in ieder geval in zijn nopjes.

Voor de inrichting is gekozen voor allemaal grijstinten omdat de kleur van de auto moeilijk te combineren is. Door een paar accenten in de bordeaux rode kleur te kiezen is het toch een mooi geheel geworden.

Scootmobiel klemvast in een beugel, oprijbrug omhoog en rijden maar.

Voldoende LED verlichting; 65 liter compressor koelkast; 290 Amp/h aan huishoudaccu's; accubewaking; intelligent scheidingsrelais; zuivere sinusomvormer voor o.a. opladen scootmobiel tijdens rijden; Truma Varioheat ringverwarming; boiler; tweepitsgasfornuis en spoelbak met glasafdekking; 85 l schoonwater; 60 liter vuilwatertank; veel kastruimte; ruime vierpersoonszit; grote tafel met een draaideel; volledig winterhard; twee grote dakluiken van Gebo; etc; etc.